Van de eerste schets tot de laatste schroef

Wij zijn een collectief van tentoonstellingsspecialisten die samen een geoliede machine vormen. Wij hebben alle disciplines in huis en formeren voor elk project een team op maat met een projectleider, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van de expertise van een van ons. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en invalshoeken om de bezoeker en al zijn zintuigen aan te spreken.

Wij werken voor gemeentes, Rijkswaterstaat, musea en architectuurcentra maar ook voor het bedrijfsleven. Voor Dura Vermeer ontwikkelden we bijvoorbeeld een infocentrum, verschillende beursstands en exposities om bouwen op water onder de aandacht te brengen. Voor Wereldhave voerden we voor verschillende winkelcentra uitgebreide promotieacties uit waarbij we leegstaande ruimtes invulling gaven. Van bezoekerscentra voor ministeries tot in het oog springende vitrines en interactieve installaties voor verschillende musea. Kleinere instellingen of kunstenaars, zoals Aernout Mik, doen ook een beroep op ons. Wij nemen alle zorgen uit handen. Door met open calculaties te werken kunnen we scherp offreren. Bel of mail voor een afspraak en kom langs op een van onze inspirerende locaties (omgeving Amsterdam / Haarlem).

Teylers Museum / ABC Architectuurcentrum Haarlem / Dura Vermeer / Zandbeek / Rijkswaterstaat / gemeente Haarlem / gemeente Middelburg / Wereldhave / Trombosestichting / BNO – Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers / Aernout Mik / Verzetsmuseum Amsterdam / Sectie5 / Nationaal Comité 4 en 5 mei / Handstand / CliniClowns / What Design Can Do