Beleef de Tweede Coentunnel ABC de verbeelding aan Z Ontwerp beursstand BNO Ontwerp beursstand Dutch Design Inrichting winkelcentrum

Beleef de Tweede Coentunnel

Door middel van schaalsprongen wordt een Alice in Wonderland ervaring in gang gezet. De complexiteit van de bouw van de tunnel wordt voelbaar gemaakt met behulp van lichteffecten en projecties.

ABC de verbeelding aan Z

Vierdaags stedenbouwkundig festival voor het ABC Architectuurcentrum met een symposium, een prijsvraag en een parade van Pipototal, een Frans theatergezelschap, die een nieuwe route door de stad in gang zette.

Ontwerp beursstand BNO

Ontwerp beursstand en lettertype voor Urban Design / Dag van de Openbare Ruimte.
Opdrachtgever: BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers), NVTL (Nederlandse Vereniging voor tuin- en Landschapsarchitectuur) en BNSP (Beroepsvereniging van Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen). Bezoekers van de stand konden 'staalkaarten' van ontwerpen uitkiezen en mee naar huis nemen.

Ontwerp beursstand Dutch Design

Met een oranje cirkel op de kale betonnen beursvloer heeft de stand een ronde vorm gekregen en is de routing bepaald. Door middel van draaibare frames werd er interactie met het publiek gegenereerd. Op deze stand stonden producten in de schijnwerpers die door Nederlandse ontwerpers in samenwerking met fair trade en ethical producten in ontwikkelingslanden ontwikkeld werden. Ook was er ruimte voor een modeshow op het podium van gerecycled hout van kleding van hergebruikt materiaal.

Inrichting winkelcentrum

Door middel van het inzenden van foto's van de wijk of de stad kan het winkelend publiek het interieur van het winkelcentrum mede vormgeven en ontstaat er een gezamenlijk beeld. Het winkelcentrum wordt verankerd in zijn omgeving en het publiek voelt meer betrokkenheid.